Værksted

Har du spørgsmål?

Få et overblik over samtlige af vores ydelser

Vi servicerer og reparerer alle biler , uanset mærke og årgang
Services
Salg/ montering

Alle typer af reparationer på alle bilmærker.

Hos Trekantens Dækservice beskæftiger vi os med meget andet end dæk og fælge – vi udfører også alle typer af reparationer på alle bilmærker. Du bevarer stadig din fabriksgaranti. F.eks. skift af tandrem, støddæmpere, rensning af klimaanlæg, reparation af styretøj og bremser samt olie skift m.v.

Vi kan altid fejlsøge hvis der er en fejl på din bil. Vi kan diagnosticere og fejlfinde fejlen med vores Bosch tester. 4-Hjulsudmåling – Sporing af bilen ​ Få bilen sporet hos os. Vi har det nyeste udstyr, Hunter computerstyret laserudmåler og få en bedre benzinøkonomi ​Bilens sporing har stor betydning for dækslitage, retningsstabilitet og benzinøkonomi. Har du fået skiftet en styrekugle eller bærekugle m.m. skal bilen altid spores. Har bilen f.eks. været skadet eller har du kørt hårdt ind på en kansten? Så kan sporingen været ødelagt

Få dit klimaanlæg kontrolleret hos os, så alting kører, som det skal.

Klimaanlæg og aircondition dækker over det samme, nemlig et køleanlæg til bilen. Fælles for begge anlæg er at de skal holdes ved lige. Selv et nyt anlæg taber ca. 10% kølemiddel om året.
​Hvis dit klimaanlæg/airconditionanlæg mangler kølemiddel, risikerer du at bilens kompressor bliver ødelagt. Det kan du undgå ved at få bilens kontrolleret i tide.

Klargøring til syn af personbiler og varevogne

Når du modtager indkaldelse til det obligatoriske syn, så bestil tid hos os til en gennemgang af din bil, så giver vi dig et prisoverslag inden reparation og klargøring til syn af din bil eller varevogn.

Kontakt os og få en synsaftale med os. Nemmere kan det næsten ikke være. Ring med det samme på 75 93 13 00

Vi klarer det hele fra tidsbestilling til aflevering af nysynet bil.

Book tid til dækskifte