-->

Reparationer på alle bilmærker

" Hos Trekantens Dækservice beskæftiger vi os med meget andet end dæk og fælge – vi udfører også alle typer af reparationer på alle bilmærker."

- Du bevarer stadig din fabriksgaranti.

Michelin certificering

Vi er kvalitetscertificerede af Michelin, og derfor må vi skilte med "Michelin Quality Dealer"​

​​​Michelin Kvalitetscertificering kan sammenlignes med andre certificeringsprogrammer, men er udviklet specielt til dækspecialister, og det er Michelin, som har bestemt certificeringskriterierne.

For vores kunder betyder Michelin Kvalitetscertificeringen, at de bliver mødt af kompetente medarbejdere, som sætter kunde og sikkerhed først. Her er rent og indbydende i kundemodtagelsen og vi har tydelig markering af priser på produkter og serviceydelser.​

​Vi sælger Michelin dæk, og sådan et kvalitetsprodukt kræver professionel håndtering som f.eks. korrekt montering og afbalancering. Når man besøger et Michelin kvalitetscertificeret værksted som vores, er man sikker på, at få den bedste service og de dæk som passer til de forskellige behov som vores mange forskellige kunder har.

​Michelin Quality Dealer er det første officielle kvalitetsprogram for dækspecialister i Danmark. Og vi er selvfølgelig stolte over at være kommet i mål med certificeringen og vil jo også fortsat arbejde på at forbedre os så vores kunder altid skal være tilfredse med et besøg hos os.

OBS: Vi har lukket fredag d. 14 maj

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

07:30 - 16:00​

​07:30 - 16:00​

07:30 - 16:00​

07:30 - 16:00​

07:30 - 15:00​

Lukket

Trekantens Dækservice A/S

Vejlevej 48

​7000 Fredericia


​​Telefon: 75 93 13 00

​Mail: info@daekservice.dk

​CVR: 15111798